Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for animationsfilm

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet animationsfilm, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge animationsfilm i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "animationsfilm".

Animationsfilm i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet animationsfilm i en sætning.


 1. Terkel i Knibe blev i 2004 filmatiseret som animationsfilm.


 2. Frost er en animationsfilm fra 2013 udgivet af Walt Disney Pictures.


 3. Litwak, der er den venlige bestyrer af arkadehallen, i animationsfilm Vilde Rolf.


 4. Fishing with Spinoza er en dansk animationsfilm fra 2007, der er instrueret af John Kenn Mortensen.


 5. Filmen er den største animationsfilm nogensinde målt på indtjening, en plads den overtog fra Toy Story 3.


 6. Det lille lokomotiv er en dansk animationsfilm fra 2003 med manuskript, tegninger og indtale af Ib Spang Olsen.


 7. I 2016 udkom børnebogen Ternet Ninja, der vandt en pris, og i 2018 blev den udgivet som en animationsfilm af samme navn.


 8. It don't mean a thing er en dansk animationsfilm fra 1967, der er instrueret af Flemming Quist Møller efter eget manuskript.


 9. Dengang hed festivalen ’Den Internationale Eventyrfestival’ og var udelukkende for eventyrlige animationsfilm i ånd med H.C.


 10. Med dette skift kom også en række ændringer for festivalen, bla at festivalen ikke længere udelukkende var for animationsfilm.


 11. Hun var også nomineret til en Annie Award for Bedste indtalingsskuespil i en animationsfilm for sin præstation i The Simpsons Movie.


 12. Computerspil, animationsfilm og special effects drager fordel af dette, da det skaber mere realistiske scener end med de mere forenklede belysningsmodeller, der bruges.


 13. Ballerina Bulldog fremstilles ofte på udstillingsåbninger af en levende ballerina som optræder med en bulldog ved sin side, ydermere er der lavet en animationsfilm om og med hende.


 14. Atlantis Det forsvundne rige er en amerikansk animationsfilm fra 2001, som er lavet af Walt Disney Feature Animation den første science fiction i Disneys tegnefilmsklassikere-kanon og den 41.


 15. Ulrik Crone viser cool arkivstumper fra 80'er-punkens København og formidler erindringerne fra deres fælles barndom som indskudte animationsfilm i denne herlige periode-/portræt-/dokumentar-/tegnefilm.


 16. Omkring markedets skift fra traditionelle animationsfilm og konkurrencen med CGI-film, udtalte Kirk Wise, "Enhver traditionel animatør, inklusiv mig selv, kan ikke undgå at føle et lille stik af smerte.


 17. Mange russiske eventyr og episke bylinaer er blevet animationsfilm, eller til spillefilm af fremtrædende instruktører som Aleksandr Ptusjko (Ilja Muromets, Sadko) og Aleksandr Rou (Morozko, Vasilisa den smukke).

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ animation animationsfilmen ››

Generel information om "animationsfilm" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet animationsfilm som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "animationsfilm" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "animationsfilm".