Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for annekskirke

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet annekskirke, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge annekskirke i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "annekskirke". Derudover viser vi også hvordan forskellige bøjninger af annekskirke kan bruges, de bøjninger som vi også har eksempelsætninger til er: annekskirken. Hvis du klikker på bøjningen af annekskirke, som du er interesseret i, kommer du til listen med eksempelsætninger for den pågældende form.

Annekskirke i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet annekskirke i en sætning.


  1. Kirken har været annekskirke til Seden Kirke siden 1739.


  2. Den blev bygget i 1000- eller 1100-tallet som en annekskirke til den nærliggende sognekirke.


  3. Menigheden var dog fortsat en del af Gentofte sogn og kirken var derfor annekskirke til Gentofte kirke.


  4. Indtil 1979 var kirken en annekskirke til Tommerup Sogn, men har siden da været sognekirke for sit eget sogn (uden de dele af kirkedistriktet, der lå i Vissenbjerg og Ubberud sogne).


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Åsum_Kirke, https://da.wikipedia.org/wiki/All_Saints_Church_(Buncton), https://da.wikipedia.org/wiki/Vangede, https://da.wikipedia.org/wiki/Broholm_Kirke

Annekskirken i en sætning

Annekskirken er en bøjningsform af annekskirke, herunder finder du eksempelsætninger for annekskirken.


  1. Prædikestolen blev udført til Dalum Kirke, men i forbindelse med en nyindretning af denne 1646-47 blev prædikestolen solgt til annekskirken i Sanderum.


  2. I nyere tid er sognet forandret både da Dyrup Sogn udskiltes som selvstændigt sogn 1989, og da annekskirken Ravnebjerg Kirke først blev selvstændigt kirkedistrikt 2002 og siden indlemmet i Ubberud Sogn 2007.


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Sanderum_Kirke

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ anneksion anneksscene ››

Generel information om "annekskirke" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet annekskirke som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "annekskirke" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "annekskirke".