Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for årskort

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet årskort, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge årskort i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "årskort".

Årskort i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet årskort i en sætning.


  1. Måneds- og årskort inkluderer denne ekstraafgit.


  2. Indtjeningen fra pladen gjorde dog, at guitarist Boff Whalley pludseligt havde råd til et årskort til Burley FC!


  3. Om vinteren er de fleste pladser lukkede, men en del stiller pladser til rådighed for autocampere og fastliggende med årskort.


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Intercity-Express, https://da.wikipedia.org/wiki/Chumbawamba, https://da.wikipedia.org/wiki/Camping

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ årsgennemsnit årsløn ››

Generel information om "årskort" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet årskort som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "årskort" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "årskort".