Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for assistenter

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet assistenter, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge assistenter i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "assistenter".

Assistenter i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet assistenter i en sætning.


  1. De to britiske kunstnere havde modsate opfattelser om brugen af assistenter.


  2. Preben Boye huggede og skar selv alle sine værker uden hjælp fra assistenter.


  3. Han regnede ud, at han fik $37,000 efter at han havde betalt sine assistenter.


  4. Efter at have konsulteret sine assistenter gik Speer ind på at gennemføre opgaven.


  5. Selv angiver Hegar at det var en af hans assistenter der først opdagede det i 1884.


  6. Antallet af faste fyrbetjente — de var delt i fyrvogtere (fyrforvaltere) og assistenter — var ved udgangen af 1916 i alt 205.


  7. I TV-avisen i 1992 fornærmer han tilsyneladende psykologstanden ved (urigtigt) at påstå at psykologer oprindeligt var ment som lægernes assistenter.


  8. Hver minister (Panseo, 판서, 判書) var i i rang nummer tre efter statsrådets ledere og assistenter og havde alle en viceminister (Champan, 참판, 參判), på samme niveau.


  9. Philip Randolph fra Brotherhood of Sleeping Car Porters (BSCP, fagforening grundlagt i 1925 for de mange sorte assistenter på sovevogne fra firmaet Pullman), John Lewis fra føromtalte SNCC, og endelig James L.

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ assistent assistentræner ››

Generel information om "assistenter" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet assistenter som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "assistenter" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "assistenter".