Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for balloner

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet balloner, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge balloner i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "balloner".

Balloner i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet balloner i en sætning.


 1. De laver også skulpturer ud af balloner.


 2. Tidlige balloner var lavet af tørrede blærer fra dyr.


 3. En ballonfetich er en parafili eller en fetich, der omhandler balloner.


 4. Der findes flere forskellige metoder hvorpå ballonfetichister sprænger balloner.


 5. Det sker ved at et net med heliumfyldte balloner sendes mod himlen på et tidspunkt.


 6. Her bliver en pose eller et net fyld med balloner oppustet med luft sat fat til loftet.


 7. Det skyldes ofte, at de har en følelsesmæssig eller antropomorf tilknytning til deres balloner.


 8. Ballonkunstnere er personer, der blandt andet laver aflange balloner om til ballondyr, blomster og andet.


 9. Ofte indeholder disse oplevelser at balloner bliver sprængt af personer af det køn, personen er tiltrukket af.


 10. Disse balloner har en skinnende og spejlende overflade, og de har ofte malet farvebilleder eller mønstre på sig.


 11. Forskellen på de tre typer af fetichister er, hvilken form for involvering, de har med balloner under eller før sex.


 12. Normalt består en borddekoration af fem balloner, der er sat sammen til en buket, og som bliver holdt nede af en vægt.


 13. I 1990-Macy's Thanksgiving Day Parade, debuterede Bart som en af de gigantiske helium-fyldte balloner, som parade er kendt for.


 14. Via de medvirkende får seerne syn for sagen, når de samler flasker, sælger balloner og deler ud af deres inderste usikkerheder.


 15. De ballonfetichister, der ikke er bange for sprængningen, ønsker ofte ikke at sprænge deres balloner på trods af deres præference.


 16. Derudover kan de ballonfetichister, der ligger, træder eller sidder på store balloner blive udsat for faldskader, når ballonen sprænger.


 17. Ballondekoratører kan blandt andet bruge heliumballoner til at skabe skulpturer, ofte er de dog begrænset af, at balloner normalt er runde.


 18. Efter risikoen forårsaget af den lette antændelse af hydrogen blev anerkendt, blev dette grundstof erstattet af helium i luftskibe og balloner.


 19. Fra april 1917 gjorde han tjeneste ved hærens meteorologienhed i Aisne hvor han af og til udførte undersøgelser ved hjælp af tøjrede balloner og fly.


 20. Men med tiden er der kommet andre typer balloner til, blandt andet firkantede balloner og balloner med huller i midten produceret af firmaet Qualatex.


 21. Hvis man vil sende balloner op, kræver det, at man først har søgt om tilladelse til det, da det er et krav af hensyn til Statens Luftfartsvæsen og lufttrafikken.


 22. Ballonfetichismen kan forklares som en form for seksuel prægning, hvor for eksempel fetichen kan være opstået ved tidlige seksuelle eller førseksuelle oplevelser med balloner.


 23. Siden LZ 129 Hindenburg-katastrofen i 1937, har helium erstattet hydrogen som bæregas i blimps og balloner grundet dets lethed og uforbrændelighed trods en 8,6% nedgang i opdriften.


 24. Andre scener omfatter Mauboy og hendes kærlighedsinteresse i køkkenet i gang med at lave mad, en gruppe af mennesker, vaske en bil, børn kører med balloner, og et par fejrer en fødselsdag.


 25. Der er mange, der mener, at ballonopsendelser giver problemer for miljøet, da det ikke kan kontrolleres, hvor de nedfaldne balloner ender, og om de kan være til fare for naturen og dyrene.


 26. De balloner, ballonkunstnere bruger, er ofte lavet af en gummi, der kan holde til mere, da de ofte bliver drejet og vredet, og ofte med balloner, der ikke normalt er tilgængelige i butikkerne.


 27. Disse oplevelser fører ofte til at personen, der bliver udsat for ballonsprængningen, får en fobi for balloner, som ofte er associeret med angst for pludselige høje lyde på grund af det knald, ballonen gav.


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Ballon_(legetøj), https://da.wikipedia.org/wiki/Ballonfetich, https://da.wikipedia.org/wiki/Bart_Simpson, https://da.wikipedia.org/wiki/Jernbanebørnene_fra_Kolkata, https://da.wikipedia.org/wiki/Ædelgas, https://da.wikipedia.org/wiki/Raoul_Berthelé, https://da.wikipedia.org/wiki/Beautiful_(sang_af_Jessica_Mauboy)

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ ballonen ballonerne ››

Generel information om "balloner" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet balloner som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "balloner" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "balloner".