Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for brandbiler

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet brandbiler, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge brandbiler i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "brandbiler".

Brandbiler i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet brandbiler i en sætning.


  1. Nakskov Brandmuseum har forskellige brandbiler og sprøjteudstyr.


  2. Ilden blev slukket ved hjælp af 40 brandbiler fra fire forskellige brandstationer.


  3. Filmen begynder med en far og en datter, der får morgenmad, mens nogle brandbiler kører forbi.


  4. Uden for Næstved findes Gavnø Slot med park og en samling af brandbiler, og har over 100.000 besøgende årligt.


  5. I løbet af få minutter efter styrtet ankom de første brandbiler og forskellige civile personer som ville se hvad der var sket.


  6. De fleste af centrenes brandbiler adskiller sig ikke væsentligt fra de lokale, kommunale redningsberedskabers materiel, dog er en række nye specialkøretøjer enten ved at blive fordelt eller udarbejdet.


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Nakskov, https://da.wikipedia.org/wiki/Koenigsegg, https://da.wikipedia.org/wiki/Atlantic_Rhapsody, https://da.wikipedia.org/wiki/Næstved, https://da.wikipedia.org/wiki/American_Airlines'_flynummer_77, https://da.wikipedia.org/wiki/Beredskabsstyrelsen

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ brandbil brandbombe ››

Generel information om "brandbiler" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet brandbiler som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "brandbiler" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "brandbiler".