Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for fjeldområder

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet fjeldområder, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge fjeldområder i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "fjeldområder". Derudover viser vi også hvordan forskellige bøjninger af fjeldområder kan bruges, de bøjninger som vi også har eksempelsætninger til er: fjeldområderne. Hvis du klikker på bøjningen af fjeldområder, som du er interesseret i, kommer du til listen med eksempelsætninger for den pågældende form.

Fjeldområder i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet fjeldområder i en sætning.


  1. Den har et afvandingsområde på 544 km², hovedsagelig fjeldområder.


  2. Af anden fauna på Mykines kan sneharerne nævnes, som findes i fjeldområder og dalstrøg.


  3. Desuden er der en tagrendetunnel på 14 km, som henter vand fra en række bække i fjeldområder vest for Aursjøen.


  4. Den er med sine 1.740 km² den største i Rogaland, og landskapet strækker sig fra kyst- og fjordlandskab til dalstrøg, skove og uberørte fjeldområder.


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Abiskojåkka, https://da.wikipedia.org/wiki/Mykines, https://da.wikipedia.org/wiki/Vandkraftværk, https://da.wikipedia.org/wiki/Suldal

Fjeldområderne i en sætning

Fjeldområderne er en bøjningsform af fjeldområder, herunder finder du eksempelsætninger for fjeldområderne.


  1. Som ynglested foretrækker den feks i Sverige birke- og nåletræsskove i fjeldområderne, ofte i moser.


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Vindrossel

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ fjeldområde fjeldryg ››

Generel information om "fjeldområder" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet fjeldområder som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "fjeldområder" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "fjeldområder".