Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for fusioner

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet fusioner, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge fusioner i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "fusioner".

Fusioner i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet fusioner i en sætning.


  1. Siden år 2000 har fusioner været tæt på.


  2. I årene derefter indgik Provinsbanken i en række fusioner med andre provinsbanker.


  3. I 1997 bliver Svenske Semper Foods bliver dannet i forbindelse med forskellige fusioner.


  4. Efterfølgende har der været talrige opkøb og fusioner, med sammenlægningen med BRFkredit i 2014 som den mest markante.


  5. Efter mange fusioner og opkøb af andre flyselskaber, herunder Star Air Service, blev selsabet til Alaska Airlines i 1944.


  6. I 2010 refereres Kulturarvsstyrelsen for at mere end 40 statsanerkendte museer er indgået i større eller mindre fusioner siden 2006.


  7. De private jernbaners samarbejdsorgan Svenska järnvägsföreningen var imod en statslig overtagelse og foreslog i stedet gruppevise fusioner.


  8. Viacom er vokset sig større via opkøb og fusioner; i 1985 opkøbtes eksempelvis MTV Networks og i 1994 Blockbuster Video og Paramount Pictures.


  9. Efter en lang række fusioner siden 1950'erne er der i dag i København to store erhvervsrettede ungdomsuddannelsesinstitutioner: NEXT Uddannelse København og TEC (Technical Education Copenhagen).


  10. Joe Zawinul og hans gruppe Weather Report, der blandt andet talte amerikaneren Miles Davis, var med til at skabe en ny stilretning indenfor 1970'ernes musikalske fusioner mellem jazz, rock, funk og soul.


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Dansk_Metal, https://da.wikipedia.org/wiki/Provinsbanken, https://da.wikipedia.org/wiki/Semper, https://da.wikipedia.org/wiki/Jyske_Bank, https://da.wikipedia.org/wiki/Alaska_Airlines, https://da.wikipedia.org/wiki/Fusionsmuseum, https://da.wikipedia.org/wiki/Sveriges_jernbanehistorie, https://da.wikipedia.org/wiki/Viacom, https://da.wikipedia.org/wiki/Uddannelse_i_København, https://da.wikipedia.org/wiki/Østrig

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ fusionen fusionere ››

Generel information om "fusioner" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet fusioner som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "fusioner" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "fusioner".