Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for kæmperen

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet kæmperen, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge kæmperen i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "kæmperen".

Kæmperen i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet kæmperen i en sætning.


  1. Samtidig er MMA kæmperen, Stingray (Don Niam), begyndt at opføre sig voldeligt overfor sin kone, og hun ender med at forlade ham, hvilket gør ham til en galning.


  2. Ørne kløver luften,Fisk glider i det krystalklare dyb;Under kolde skyer kæmperen million skabning i frihed.Rugende over denne uendelighed,Spørger jeg, på dette bundløse landHvem styrer menneskehedens skæbne?

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ kæmpere kæmperør ››

Generel information om "kæmperen" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet kæmperen som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "kæmperen" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "kæmperen".