Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for kopierer

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet kopierer, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge kopierer i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "kopierer".

Kopierer i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet kopierer i en sætning.


  1. Glaize noterer, at denne gopura både skjuler og kopierer formen på hovedtemplet.


  2. Transskription udføres af en DNA-afhængig RNA-polymerase, der kopierer en DNA-strengs sekvens ind i RNA.


  3. Strelkov selv skriver kun i et enkelt forum, vi kopierer de beskeder og de får altid specielle markeringer.


  4. RNA-afhængige DNA-polymeraser er en specialiseret klasse af polymeraser, som kopierer en RNA-strengs sekvens ind i DNA.


  5. Enzymer kan også binde til DNA og af disse er polymeraserne, som kopierer DNA-basesekvensen i transskription og DNA-replikation, særligt vigtige.


  6. Derefter kopierer den gensekvensen ind i en messenger RNA-udskrift, indtil den når en DNA-region kaldet terminatoren, hvor den stopper og afkobles fra DNA'en.


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Angkor_Wat, https://da.wikipedia.org/wiki/DNA, https://da.wikipedia.org/wiki/Malaysia_Airlines_Flight_17

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ kopierede kopieres ››

Generel information om "kopierer" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet kopierer som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "kopierer" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "kopierer".