Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for maskulin

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet maskulin, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge maskulin i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "maskulin".

Maskulin i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet maskulin i en sætning.


  1. Og ligeså, at logisk fornuft er en særlig maskulin måde at tænke på, som kvinder almindeligvis ikke forstår.


  2. Irigaray hævder at kvinders Jouissance har flere facetter end en maskulin, ensidig, fallisk nydelse fordi: "woman has sex organs just about everywhere ..


  3. På dette tidspunkt ændrede gruppen navn til 'The Miracles', da 'Matadors' havde en mere maskulin klang, hvilket ikke helt passede til gruppens besætning med Claudette Rogers som deltager.


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Spontanitet, https://da.wikipedia.org/wiki/Écriture_féminine, https://da.wikipedia.org/wiki/The_Miracles

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ maskot maskuline ››

Generel information om "maskulin" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet maskulin som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "maskulin" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "maskulin".