Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for nyfundne

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet nyfundne, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge nyfundne i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "nyfundne".

Nyfundne i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet nyfundne i en sætning.


  1. I sangen forsøger Eminem at klare sin nyfundne berømmelse.


  2. Da de går, giver de deres nyfundne kærlighed udtryk (O soave fanciulla).


  3. I kølvandet på Mustaines nyfundne ædruelighed begyndte Megadeth en længerevarende søgen efter nye medlemmer, hovedsageligt lead guitarister.


  4. Deres nyfundne forhold opnår et nyt højdepunkt, efter at Bella nær bliver kørt over af en klassekammerats varevogn, på skolens parkeringsplads.


  5. Mustaines bekendtgørelse af at Megadeth ikke længere vil spille visse sange, på grund af hans nyfundne status som kristen, skabte også lidt påstyr.


  6. Denne nyfundne etos kan ses som et modsvar til den stadig mindre rolle som aristokratiet spillede, og efterhånden blev den næsten fuldstændigt skilt fra sin militære rolle.


  7. John lærer at forholde sig til sin nyfundne datter ved at coache sin døve skoles basketballteam, og beskæftiger hende på kontoret på en lokale kæde af bilvask, som han ejer.


  8. Ved at låne en bue af orkesterets bassist samt trommestikker gav han sig til at klimpre, slå og stryge på egerne på cyklen, hvorved at frembragte mærkelige, komiske lyde på sit nyfundne instrument.


  9. Den nyfundne slangeart tilhører formodentlig allerede nu gruppen af stærkt udrydningstruede arter, da det naturgrundlag den er afhængig af, uberørte skovbundsområder, er under stærkt pres, også på Barbados.

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ nyfortolkninger nyfødt ››

Generel information om "nyfundne" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet nyfundne som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "nyfundne" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "nyfundne".