Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for opvarmede

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet opvarmede, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge opvarmede i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "opvarmede".

Opvarmede i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet opvarmede i en sætning.


 1. Røret blev fyldt med glødende trækul, som opvarmede vandet.


 2. Kødet blev som regel tilberedt i stegegruber med opvarmede sten.


 3. Minor Threat's første optræden var i 1980, hvor de opvarmede for Bad Brains.


 4. Gamle arkitekter udformede byggesystemet kendetegnet ved stråtag og opvarmede gulve kaldet ondol.


 5. Den opvarmede væske føres typisk til en varmtvandsbeholder, en lagertank eller en separat varmeveksler.


 6. Den opvarmede luftmasse har mindre tæthed og stiger derfor til vejrs og erstattes af køligere luft med højere tæthed.


 7. Ved hjælp af et alkohol-lampe opvarmede Wöhler vekslende lag af berylliumklorid og kalium i en kabellukket platindigel.


 8. I Københavns Kommune leveres dette af HOFOR via et net af fjernvarmerør, som dækker omkring 85 % af det opvarmede areal.


 9. Her nyder man godt af de mange udendørs geotermisk opvarmede svømmebassiner, og svømninger er obligatorisk i folkeskolen.


 10. Herudover findes adskillige indslæbte arter, hvoraf nogle har formået at opretholde bestande i boliger og andre opvarmede steder.


 11. I Københavns Kommune leveres dette af Københavns Energi via et net af fjernvarmerør, som dækker omkring 85 % af det opvarmede areal.


 12. Der er fri adgang til de fleste arealer, men de fem palmehuse med opvarmede tropiske og subtropiske arealer skal der dog betales entre for.


 13. I oktober 2007 kom specialmodellen United, som havde samme standarudstyr som den foregående specialmodel, samt opvarmede forsæder og forlygtevaskere.


 14. I begyndelsen af puberteten udsættes 26% af pigerne for bryststrygning, som indebærer, at brysterne bankes og mases med opvarmede objekter for at beskytte dem mod udvikling.


 15. De eneste opvarmede rum befandt sig i de tilbageliggende stenhuse, kaldt "Schøtstuerne" fra 1400- og 1500-tallet, som Hansefolkene også anvendte til forsamlings- og retslokaler.


 16. Dette glashus blev, trods ringe stand, stående frem til september 1993, hvor man gennemgik en stor ombygning og tilføjede motionscenter, opvarmede bassiner, vandrutschebane, sauna og dampbad.


 17. Da Slayer opvarmede for Bitch på Woodstock Club i Los Angeles, blev de opdaget af Brian Slagel, som var tidligere musikjournalist og på dette tidspunkt lige havde stiftet pladeselskabet Metal Blade Records.


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Samovar, https://da.wikipedia.org/wiki/Blot, https://da.wikipedia.org/wiki/Minor_Threat, https://da.wikipedia.org/wiki/Sydkorea, https://da.wikipedia.org/wiki/Solvarmepanel, https://da.wikipedia.org/wiki/Jorden, https://da.wikipedia.org/wiki/Beryllium, https://da.wikipedia.org/wiki/København, https://da.wikipedia.org/wiki/Island, https://da.wikipedia.org/wiki/Kakerlakker, https://da.wikipedia.org/wiki/Københavns_infrastruktur, https://da.wikipedia.org/wiki/Kultur_i_København, https://da.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Polo_IV, https://da.wikipedia.org/wiki/Cameroun, https://da.wikipedia.org/wiki/Bryggen_(Bergen), https://da.wikipedia.org/wiki/Nørresundby_Idrætscenter, https://da.wikipedia.org/wiki/Slayer

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ opvarme opvarmende ››

Generel information om "opvarmede" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet opvarmede som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "opvarmede" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "opvarmede".