Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for parret

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet parret, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge parret i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "parret".

Parret i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet parret i en sætning.


 1. Sammen har parret fem børn.


 2. Resten af 1951 holdt parret fri.


 3. Hun hører dem og parret forenes.


 4. På det tidspunkt havde parret 90 dyr.


 5. I mange af årene boede parret sammen.


 6. Krøyer, og parret giftede sig den 23.


 7. I 1982 købte parret et hus i Hvidovre.


 8. I 2012 blev parret imidlertid separeret.


 9. Så møder parret Paige ekskæreste, Scott.


 10. De nåede frem til finalen, hvor parret 4.


 11. I 1980 blev parret skilt, og Giese forlod forlaget.


 12. I marts 1909 flyttede parret til Eccleston Square 33.


 13. Indtil 1830 og revolutionen boede parret i Bruxelles.


 14. Mens videoen slutter, ses parret køre tilbage på vejen.


 15. I 1946 holdt parret fri, men tog i 1947 på Europa-turne.


 16. Her var Anne Gøye nær ved brordatteren, da parret ejede det nærliggende Hvedholm.


 17. Faderen arbejdede som havnearbejder i New York havn og parret fik i alt syv børn.


 18. Derefter blev han kæreste med Stine Kronborg, og parret var sammen fra 2003-2007.


 19. I en parpiruette holder parret fast i hinanden, mens de roterer om den samme akse.


 20. Medgiften kan bestå af penge eller ting som parret kan få brug for i deres samliv.


 21. Han er gift med Cristina Triay, datter af en af firmaets grundlæggere, og sammen har parret seks børn.


 22. Det var ham der bragte parret sammen, og det var i hans studier de arbejdede de næste mere end tyve år.


 23. I de efterfølgende tre årtier fortsatte parret at opbygge fondens kapital gennem yderligere donationer.


 24. I 2016 solgte parret deres 173 kvadratmeter store villa i Lyngby med en gevinst på 3,1 millioner kroner.


 25. Den danske maler Hans Hansen besøgte parret i Wien og malede to billeder i de første år af deres samliv.


 26. Carsten Seeger uddannede sig som lærer, og i 1970 flyttede parret fra København til lærerboligen i Hasle.


 27. I januar 2007 meddelte parret, at de var gået fra hinanden, i kølvandet på mange rygter om deres forhold.


 28. Det dansk/svenske par vandt med 7-5, 6-4 over parret fra Malmø, og kunne bringe Helsingborg foran med 2-0.


 29. Pedersen har siden 1962 været gift med lærer Ebba Tuborgh Pedersen, og parret har bla sønnen Peder Tuborgh.


 30. Chargaff havde allerede foreslået at baserne var parret med hinanden, og med dette in mente gik han i gang.


 31. Efter en periode, hvor parret boede i Tyskland, rejste de på familiebesøg i USA, og mens de var væk, brød 1.


 32. Huset bliver til sidste reduceret til en ruin, men parret dukker alligevel op fra det, uskadte og i solskin.


 33. Herefter lavede parret en række sceneoptrædener, bla en turne til music halls i England, Irland og Skotland.


 34. En panisk kvinde kontakter parret og beretter en frygtelig historie om, at hendes kæreste er død i bjergene.


 35. I 1944 oprettede parret stiftelsen Ringve Museum for at bevare gården og deres store samling af instrumenter.


 36. Der findes desuden fra 1956 en tre minutter lang privat film uden lyd med parret, optaget hjemme hos Laurels datter Lois.


 37. Fra 1820 til 1824 foretog parret længere rejser til Tyskland og Italien, indtil de i august 1824 slog sig ned i Salzburg.


 38. På den måde sætter filmen også spørgsmålstegn ved den aamerikanske drømmetilværelse, som parret tilsyneladende har levet.


 39. Året efter fik parret en søn, Daniel, der senere skabte sig et navn som arkitekturhistoriker og udgiver af Ledoux' værker.


 40. I den lettere genre kender man blandt andet Povel Ramel samt parret Hans Alfredson og Tage Danielsson kendt som HasseåTage.


 41. Arndt er åbent homoseksuel og var i længere tid partner med Petra Rossner, og parret blev ambassadører for Gay Games i 2005.


 42. I finalen blev parret sidst blandt de otte deltagere, men endte på en syvendeplads, da den svenske kajak blev diskvalificeret.


 43. Campeotto havde familie i Italien, og parret flyttede dertil i 1964, hvilket var samme år de fik deres søn, Giacomo Campeotto.


 44. I 2000 blev han atter gift, denne gang med veninden Claudia, men også dette ægteskab blev opløst, da parret i 2003 blev skilt.


 45. Vinderen af den første sæson blev Petter Pilgaard og Benedicte Valen og prisen på NOK 300.000 blev delt ligeligt mellem parret.


 46. En anden terminologi, som blev brugt i middelalderen for at skelne mellem det, som vi i dag regner for (Vest)Europa, og verden for øvrigt, er parret Occidenten / Orienten.


 47. Da parret vendte tilbage til Danmark forsøgte hun at dementere rygtet bla ved at indrykke avisannoncer, og det lykkedes hende at finde sladdertanten, som havde startet det.


 48. Det lykkedes parret at få den visuelle og verbale humor til at gå op i en højere enhed, som det gnidningsløst skete i deres første talefilm Unaccustomed As We Are fra 1929.


 49. Prins Filip havde kun indgået ægteskabet af politiske grunde og skrev, at han ikke følte kærlighed for hende, og parret kun kunne tale en blanding af spansk, fransk og latin.


 50. Kristina kendte parret godt, kusinen Maria Eufrosyne blev senere gift med en af Kristinas nære venner, og fætteren Karl Gustav blev hendes barndomskæreste og senere tronarving.


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Silvan_Shalom, https://da.wikipedia.org/wiki/Gøg_og_Gokke, https://da.wikipedia.org/wiki/Tryllefløjten, https://da.wikipedia.org/wiki/Munkholm_Zoo, https://da.wikipedia.org/wiki/Siegfried_&_Roy, https://da.wikipedia.org/wiki/Marie_Krøyer, https://da.wikipedia.org/wiki/Peter_Belli, https://da.wikipedia.org/wiki/Amy_Poehler, https://da.wikipedia.org/wiki/The_Prince_and_Me_3:_A_Royal_Honeymoon, https://da.wikipedia.org/wiki/Clara_Tauson, https://da.wikipedia.org/wiki/Tiderne_Skifter, https://da.wikipedia.org/wiki/Winston_Churchill, https://da.wikipedia.org/wiki/Anna_Pavlovna_af_Rusland, https://da.wikipedia.org/wiki/The_Scientist, https://da.wikipedia.org/wiki/Anne_Gøye, https://da.wikipedia.org/wiki/Gene_Tunney, https://da.wikipedia.org/wiki/René_Dif, https://da.wikipedia.org/wiki/Kunstskøjteløb, https://da.wikipedia.org/wiki/Medgift, https://da.wikipedia.org/wiki/Peter_Caruana, https://da.wikipedia.org/wiki/Knut_og_Alice_Wallenbergs_Fond, https://da.wikipedia.org/wiki/Frank_Hvam, https://da.wikipedia.org/wiki/Constanze_Mozart, https://da.wikipedia.org/wiki/Carsten_Seeger, https://da.wikipedia.org/wiki/Cameron_Diaz, https://da.wikipedia.org/wiki/Mogens_N._Pedersen, https://da.wikipedia.org/wiki/James_D._Watson, https://da.wikipedia.org/wiki/Julius_Seyler, https://da.wikipedia.org/wiki/Summer_Sunshine, https://da.wikipedia.org/wiki/The_Stranger_Within, https://da.wikipedia.org/wiki/Ringve_Museum, https://da.wikipedia.org/wiki/Kidnapningen, https://da.wikipedia.org/wiki/Joseph-Jacques_Ramée, https://da.wikipedia.org/wiki/Sverige, https://da.wikipedia.org/wiki/Judith_Arndt, https://da.wikipedia.org/wiki/Axel_Svendsen, https://da.wikipedia.org/wiki/Ghita_Nørby, https://da.wikipedia.org/wiki/Tré_Cool, https://da.wikipedia.org/wiki/Paradise_Hotel, https://da.wikipedia.org/wiki/Europa, https://da.wikipedia.org/wiki/Ingeborg_Bruhn_Berthelsen, https://da.wikipedia.org/wiki/Maria_1._af_England, https://da.wikipedia.org/wiki/Kristina_af_Sverige

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ parres parrets ››

Generel information om "parret" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet parret som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "parret" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "parret".