Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for pavillion

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet pavillion, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge pavillion i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "pavillion".

Pavillion i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet pavillion i en sætning.


  1. Private overtog derfor den nybyggede pavillion Olympia.


  2. I dammen lå en ø med en toetagers pavillion og urtehave.


  3. Slottshagen havde inden for sin stakitindhegning strengt formede bede, pavillion og en fiskedam, kaldet Munkedammen efter lensherre Christen Munk.

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ pavevalget pavillon ››

Generel information om "pavillion" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet pavillion som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "pavillion" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "pavillion".