Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for pladsmangel

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet pladsmangel, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge pladsmangel i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "pladsmangel".

Pladsmangel i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet pladsmangel i en sætning.


  1. Der bliver dog også enkelte strækninger, hvor pladsmangel gør, at der skal køres i blandet trafik.


  2. Indtil de nye bygninger blev opført i 2014-2018, led Sporvejsmuseet næsten konstant af pladsmangel.


  3. Baggrund var, at man på det gamle rådhus på Domkirkepladsen led af en udpræget pladsmangel for den kommunale administration.


  4. Bjergkæder dannes typisk, hvis to kontinentalplader støder sammen, så at materialerne i kollisionszonen pga pladsmangel skubbes i vejret.

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ pladskrævende plage ››

Generel information om "pladsmangel" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet pladsmangel som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "pladsmangel" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "pladsmangel".