Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for plantage

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet plantage, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge plantage i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "plantage".

Plantage i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet plantage i en sætning.


 1. Ved Hotel Føroyar er en plantage som kaldes Í Kerjum, som påbegyndtes i 1933.


 2. Desuden findes der en lille plantage i Hoydalar ved siden af Tórshavns gymnasium.


 3. En vildtremise er en lille plantage med buske og træer, hvor vildtet kan gemme sig.


 4. Hver plantage udgjorde et lille landsbysamfund, der måtte være nærmest selvforsynende.


 5. James tilbragte 8 år på sin onkels plantage, Westover, mens han gik på Richmond County Academy.


 6. Han ejede også et stykke tid gården Petersborg i Høsterkøb, hvor han anlagde en plantage af morbærtræer.


 7. På en middelstor plantage kunne være 150–200 slaver, hvoraf de fleste boede i slavelandsbyen nær fabrikken.


 8. Hver plantage blev udstyret med en egen mølle og et kogehus, kaldet "fabrik" (factory) til behandling af sukkersaften.


 9. Det lykkedes enkelte af plantageejerne at forskanse sig på en plantage ved kysten, hvorfra de kunne flygte over til Skt.


 10. Washingtons mor Mary flyttede senere til byen og hans søster Betty boede på Kenmore, en plantage som dengang lå udenfor byen.


 11. De måtte have et job og vendte tilbage til den plantage, hvor de blev tilbudt etårskontrakter, en lille hytte, lidt jord og nogle penge.


 12. Borbjerg Plantage er en plantage, der ligger cirka 15 km øst for Holstebro i Holstebro Kommune, Vestjylland, på begge sider af primærrute 16.


 13. I 1916 var der igen tale om en udvidelse man ønskede at købe den plantage der lå nord for kirkegården som nu tilhørte Jacob Møllers arvinger.


 14. Rekrutteringen blev flyttet til fængslerne, hvor fanger med lange fængselsstraffe eller dødsdomme blev lovet frihed efter seks års arbejde på en plantage.


 15. Den mytiske Jens Langkniv siges at have haft en hule i langdyssen i Ulvedal plantage.Den nordvestlige del af Alheden Skov er beliggende i nationalt geologisk interesseområde nr.


 16. James' far var imponeret af sin søns klippefaste karakter på den landlige plantage og gav ham tilnavnet Peter, og gennem resten af sit liv var han kendt som Pete eller Old Pete.


 17. Der var planer om at etablere en anden flybeplads på Salami plantagen, men undersøgelser viste, at stedet var uegnet og en ny placering blev fundet i en kokos plantage nær Mokerang.


 18. Straks efter krigen tilbragte Lee to måneder i et lejet hus i Richmond og undslap derefter det uønskede byliv ved at flytte ind i opsynsmandens hus på en vens plantage nær Cartersville, Virginia.


 19. Hadsund er omgivet af flere skove: I byens udkant ligger Marienhøj Plantage; midt i denne plantage ligger den gyvel- og enebærbevoksede Marienhøj Hede, hvor et areal på 20 hektar blev fredet i 1956.

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ plans plantagedrift ››

Generel information om "plantage" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet plantage som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "plantage" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "plantage".