Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for reformproces

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet reformproces, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge reformproces i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "reformproces".

Reformproces i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet reformproces i en sætning.


  1. Aftalen, som blev kaldt Agenda 2000, fulgte op på den reformproces, der startede i 1992.


  2. Andorras politiske system har gennemgået en reformproces, hvor grundloven af 1993 har gjort landet til et parlamentarisk demokrati.


  3. I begyndelsen blev kritikere blot opfattet som radikale fortalere for reformer, mens pavestolen var midt i en gennemgribende reformproces, den gregorianske reformbevægelse.


  4. De konservative kupmagere ønskede at stoppe Gorbatjovs reformproces, der var ved at ødelægge det Sovjetunionen, de kendte, og de var parat til at bruge magt til at holde unionen samlet.


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/EU's_landbrugspolitik, https://da.wikipedia.org/wiki/Andorra, https://da.wikipedia.org/wiki/Højmiddelalder, https://da.wikipedia.org/wiki/Sovjetunionen

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ reformpolitik reformprogram ››

Generel information om "reformproces" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet reformproces som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "reformproces" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "reformproces".