Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for rivende

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet rivende, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge rivende i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "rivende".

Rivende i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet rivende i en sætning.


 1. Storkøbenhavn var i mellemkrigstiden inde i en rivende byudvikling.


 2. Men under den følgende rivende udvikling, Stormen på Tuilerierne 10.


 3. Siden delingen har Sydkorea oplevet en rivende udvikling indenfor uddannelse, økonomi og kultur.


 4. Begge erhverv, astronomi og geografi, var de mest banebrydende forskningsfelter og i rivende udvikling.


 5. Spilleren har adgang til overmenneskelige evner som dobbelt-hop, et rivende snurre spark, og nærende begrænset skade igennem at falde fra høje højder.


 6. Fløjten var den tids udprægede modeinstrument, og alt, hvad han kunne skrive for dette instrument, fandt villig modtagelse hos forlæggerne og rivende afsætning.


 7. Intet andet værn gennemførte en så rivende udvikling som Luftwaffe, der fra Versailles-traktatens totalforbud voksede til 4.000 fly ved fronten ved krigens udbrud.


 8. Størstedelen af Københavns og Frederiksberg kommuner var allerede mere eller mindre udbyggede, og forstadsbebyggelse bredte sig med rivende hast til omgivende kommuner.


 9. Siden har byen gennemgået en rivende udvikling, hvor en lang række olieselskaber har bygget kontorer, foruden en række firmaer som fabrikerer og vedligeholder offshore-installationer.


 10. I 1640 efterfulgte Friedrich Wilhelm, også kaldet den store kurfyrste, sin far som kurfyrste, og dette skulle vise sig at blive startskuddet for Brandenburg og Berlins rivende udvikling.


 11. I løbet af Anden Verdenskrig udviklede Manhattan Project atomvåben og varslede Atomalderen, imens Rumkabløbet skabte rivende udvikling indenfor raketter, materialevidenskab og aeronautik.


 12. Franklin-bassinets aflejringer omfatter perioderne Kambrium, Ordovicium og Silur, samt den tidligste del af Devon, og der er her gode muligheder for at studere dyrelivets rivende udvikling gennem dette tidsrum.

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ rive river ››

Generel information om "rivende" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet rivende som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "rivende" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "rivende".