Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for rytterne

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet rytterne, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge rytterne i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "rytterne".

Rytterne i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet rytterne i en sætning.


 1. I pointkonkurrencen fik rytterne point for at slutte i top-15 på en etape.


 2. Ved aftenskumringen havde rytterne nået den nordlige og vestlige udkant af byen.


 3. Efter at være kommet ned fra den anden stigning, Gelospass, havde rytterne 11 kilometer til målet i Østrig.


 4. Kaktushækken havde tvunget rytterne til at sidde af, men angrebet udviklede sig hurtigt, og fremrykningen var hurtig.


 5. Udover det farlige underlag, var der også flere steder parkeret biler i siden af vejen, hvilket pressede rytterne ud i en smal række.


 6. Efter hviledagen stod rytterne over for Giroens længste etape, der havde flere høje stigninger og blev betegnet som en af løbets kongeetaper.


 7. Azzurri d'Italia-klassementet var baseret på den rækkefølge, rytterne kom i mål på, men der blev kun givet point til de tre bedste på hver etape.


 8. Emil Deleuran Hansen, vandt guld i disciplinen Mixed relay i Triatlon, mens rytterne Mikkel Honoré og Rasmus Salling vandt sølv i drengenes race i banecykling.


 9. Mange af rytterne i udbruddet kunne ikke holde Voecklers tempo ved foden af Blockhaus, og kun Félix Cárdenas og Giuseppe Palumbo sad med da stigningen begyndte.


 10. Det gav kavaleriet begrænset anvendelse, primært som choktropper, da rytterne ikke kunne lægge fuld vægt i deres stød og slag, fordi de ikke sad godt nok på hesten.


 11. Efter rytterne havde kørt en omgang på banen, besluttede de i stedet slet ikke at konkurrere på etapen, og de kørte de første seks omgange 20 km/t langsommere end de tidligere etaper.


 12. Den niende etape skulle have været et storslået criterium som fejring af Giroens 100-års-jubilæum, men endte i en kollektiv protest fra rytterne over sikkerhedsforholdene på etapen og de, der kom før den.

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ rytteriet rytters ››

Generel information om "rytterne" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet rytterne som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "rytterne" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "rytterne".