Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for sørejser

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet sørejser, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge sørejser i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "sørejser".

Sørejser i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet sørejser i en sætning.


  1. Ekspeditionen gav værdifuld viden om vikingernes langskibe, sørejser og samfund.


  2. Sauerkraut blev anvendt af hollandske, skandinaviske og tyske sømænd til at forebygge skørbug under lange sørejser.


  3. Han fik tidlig anledning til at gøre sørejser, blev dog 1752 student, tog attestats 1755 og prædikede til dimis 1757.


  4. Efter nogle kortere sørejser gik han 1744 sammen med 12 andre officerer en tid lang i engelsk tjeneste under den Østrigske Arvefølgekrig.

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ sørejse sørge ››

Generel information om "sørejser" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet sørejser som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "sørejser" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "sørejser".