Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for søsterens

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet søsterens, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge søsterens i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "søsterens".

Søsterens i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet søsterens i en sætning.


  1. Cynthia søger at forføre alle og vil ødelægge søsterens ægteskab.


  2. I USA hjalp hun til i søsterens restaurant "Up-Town" i byen Madison i Wisconsin.


  3. Søsteren Bella er malet en face, stående med den ene hånd liggende løst på søsterens stol.


  4. Ved bredden af en rolig flod, begynder Alice at kede sig ved søsterens oplæsning af en bog.


  5. Da søsterens datter og arving døde i 1449, var Richard nu gennem sit ægteskab (jure uxoris) jarl af Warwick.


  6. Historien fortsætter med Ethan, som efter søsterens død blev introdiceret for Hirden, en magisk organisation, som gennem tidsrejser kæmper for at bevare historiens gang.


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Overklassens_hemmelige_sexglæder, https://da.wikipedia.org/wiki/Ingeborg_Bruhn_Berthelsen, https://da.wikipedia.org/wiki/Bella_og_Hanna._M.L._Nathansons_ældste_døtre, https://da.wikipedia.org/wiki/Alice_i_Eventyrland_(film_fra_1951), https://da.wikipedia.org/wiki/Richard_Neville,_16._jarl_af_Warwick, https://da.wikipedia.org/wiki/De_Udvalgte

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ søsteren søstergruppe ››

Generel information om "søsterens" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet søsterens som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "søsterens" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "søsterens".