Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for stokastisk

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet stokastisk, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge stokastisk i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "stokastisk". Derudover viser vi også hvordan forskellige bøjninger af stokastisk kan bruges, de bøjninger som vi også har eksempelsætninger til er: stokastiske. Hvis du klikker på bøjningen af stokastisk, som du er interesseret i, kommer du til listen med eksempelsætninger for den pågældende form.

Stokastisk i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet stokastisk i en sætning.


  1. Undersøgelsessampling kan groft set inddeles i to typer: stokastisk sampling og ikke-stokastisk sampling.


  2. Der er også en forbindelse til stokastisk feltteori, som blev forenet med den kvanteteoretiske feltteori i 1970'erne.


  3. Den teoretiske fysik kan grundlæggende deles op i klassisk fysik, der grundlæggende betragter fysik som deterministisk, og kvantefysik, som i stedet beskriver virkeligheden som stokastisk.


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Survey-metodik, https://da.wikipedia.org/wiki/Kvantemekanikkens_historie, https://da.wikipedia.org/wiki/Fysik

Stokastiske i en sætning

Stokastiske er en bøjningsform af stokastisk, herunder finder du eksempelsætninger for stokastiske.


  1. Omvendt er moderne videnskab en blanding af deterministiske og stokastiske teorier.


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Fri_vilje

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ stok stokfisk ››

Generel information om "stokastisk" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet stokastisk som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "stokastisk" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "stokastisk".