Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for stridspunkter

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet stridspunkter, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge stridspunkter i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "stridspunkter". Derudover viser vi også hvordan forskellige bøjninger af stridspunkter kan bruges, de bøjninger som vi også har eksempelsætninger til er: stridspunkterne. Hvis du klikker på bøjningen af stridspunkter, som du er interesseret i, kommer du til listen med eksempelsætninger for den pågældende form.

Stridspunkter i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet stridspunkter i en sætning.


  1. Foruden disse stridspunkter kom jurisdiktion.


  2. Forfædrekult var så central for nordboerne, at den var et af de væsentligste stridspunkter, da kristenretterne blev indført.


  3. Der var nogle stridspunkter i starten med garnisonen og det kongelige uldmonopol over restancebetaling, men endelig i juli 1456 overtog Warwick posten.


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Moss_Jernværk, https://da.wikipedia.org/wiki/Nordisk_religion, https://da.wikipedia.org/wiki/Richard_Neville,_16._jarl_af_Warwick

Stridspunkterne i en sætning

Stridspunkterne er en bøjningsform af stridspunkter, herunder finder du eksempelsætninger for stridspunkterne.


  1. Blandt stridspunkterne er, hvor store omveje cyklister er villige til at tage, før en rekreativ cykelrute bliver uinteressant.


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Cykel

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ stridspunkt stridsspørgsmål ››

Generel information om "stridspunkter" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet stridspunkter som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "stridspunkter" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "stridspunkter".