Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for underholdningsmusik

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet underholdningsmusik, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge underholdningsmusik i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "underholdningsmusik".

Underholdningsmusik i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet underholdningsmusik i en sætning.


  1. Det samme gælder valsene, der er ment som underholdningsmusik i salonerne.


  2. Har komponeret et par orkesterværker, en bratch-koncert, en strygekvartet, etuder for violin samt en del underholdningsmusik.


  3. Korets repertoire spænder vidt fra kirkemusik til underholdningsmusik, men med fokus på klassisk vesteuropæisk a cappella-musik.


  4. Samme år spillede han i Stockholm med Kjeld Bonfils og var siden bosat der, hvor han mest var aktiv som komponist af filmmusik og arrangør af underholdningsmusik.


  5. Hun har medvirket i adskillige musicals og operetter, ligesom hun har lavet underholdningsmusik i gruppen Swing Sisters, som hun dannede sammen med Lise-Lotte Norup og Kirsten Siggaard.


  6. Mozart skrev desuden mange soloværker for piano, andre former for kammermusik, messer og anden kirkemusik, flere danse, divertimenti, og andre former for let underholdningsmusik ud fra datidens begreber.


Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Frédéric_Chopin, https://da.wikipedia.org/wiki/Per_Thielemann, https://da.wikipedia.org/wiki/Kammerkoret_Camerata, https://da.wikipedia.org/wiki/Julius_Jacobsen, https://da.wikipedia.org/wiki/Kirsten_Vaupel, https://da.wikipedia.org/wiki/Værker_af_Wolfgang_Amadeus_Mozart

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ underholdningsmedie underholdningsprogram ››

Generel information om "underholdningsmusik" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet underholdningsmusik som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "underholdningsmusik" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "underholdningsmusik".