Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for våbensmugling

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet våbensmugling, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge våbensmugling i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "våbensmugling".

Våbensmugling i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet våbensmugling i en sætning.


  1. Almindelige former for organiseret kriminalitet i Indien er narkotikahandel, våbensmugling, hvidvaskning, udpresning, mord mod betaling, bedrageri, menneskesmugling og krypskytteri.


  2. I Norden tog arbejderbevægelsen fra første stund side for republikken, og de socialdemokratiske regeringer så i 1936 gennem fingrene med våbensmugling og hvervning af frivillige til de internationale brigader.

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ våbensmede våbenstilstand ››

Generel information om "våbensmugling" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet våbensmugling som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "våbensmugling" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "våbensmugling".