Eksempelsætninger.dk

Eksempelsætninger for velundersøgt

Her kan du finde et stort udvalg af eksempelsætninger for ordet velundersøgt, eller med andre ord sætninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge velundersøgt i en sætning. At lære at bruge et ord i en sætning kan være meget nyttigt, for eksempel når det kommer til at lære at bruge ordet i en sætning, i hvilken kontekst ordet kan bruges såvel som at lære den sande betydning af ordet "velundersøgt".

Velundersøgt i en sætning

Herunder finder du flere sætninger, der illustrerer, hvordan du bruger ordet velundersøgt i en sætning.


  1. En meget velundersøgt bakteriofag, Phi-X174 har et genom af ssDNA på 5386 nukleotider, der koder for 11 proteiner.


  2. Vigtigheden af hybridisering i produktionen af nye dyreafter er uklar, selv om tilfælde er blevet set i mange typer af dyr, hvor den grå løvfrø er et særdeles velundersøgt eksempel.

Forrige og næste ord i databasen

‹‹ veludviklet velvalgt ››

Generel information om "velundersøgt" eksempelsætninger

Eksempelsætningerne for ordet velundersøgt som vi præsenterer på dette websted, stammer fra forskellige officielle kilder. For eksempel er en af vores kilder artikler på Wikipedia, der er klassificeret som mindst gode artikler. Men vi bruger også nyhedsartikler, bøger og andre generiske tekster til at samle eksempler på, hvordan ordet "velundersøgt" kan bruges i en sætning. Til højre for hver sætning finder du en link ud-pil, der sender dig til sætningens kilde, hvor du kan få adgang til hele teksten og konteksten for den præsenterede eksempelsætning. Dette kan være nyttigt, fordi nogle ord nogle gange kan være vanskelige at forstå med kun en sætning til kontekst, hvorimod hele artiklen eller teksten kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan du bruger ordet "velundersøgt".